KAPITALAC.com

2 min read
https://kapitalac.com/

KAPITALAC.COM

Kapitalac.com je ideja grupe poslovnih partnera da se Hrvatskom i okolnom tržištu ponude najkvalitetniji i najatraktivniji proizvodi renomiranih proizvođača ribolovne i outdoor opreme, a sve to uz najpovoljniju cijenu i najkraći mogući rok isporuke. Kapitalac uspješno posluje od 2014. godine, a vjeruje na m više od 25.000 zadovoljnih kupaca. U našoj ponudi nalaze se proizvodi gotovo svih poznatih i renomiranih brendova u svijetu ribolova, za sve stilove i vrste ribolova. Kontinuirano pratimo trendove modernog sportskog ribolova i ulažemo velike napore u promociju sportskog i natjecateljskog ribolova.

Naši ciljevi

Naš cilj je prvenstveno ponuditi kupcu kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama i uvjetima. Kontinuirano pratimo razvoj tržišta ribolovne i outdoor opreme, te u skladu s time ulažemo maksimalne napore u ponudu novih proizvoda. Uz navedeno, cilj nam je omogućiti što kvalitetniji “customer” i “after-sales support” svim našim kupcima.

Misija

Naša misija je zadovoljstvo naših kupaca kojima pružamo profesionalnu uslugu kako bi zadovoljili njihove potrebe s naglaskom na kvalitetu proizvoda, asortiman, cijenu, načine plaćanja te mnoge druge pogodnosti.

Vizija

Postati vodeća maloprodaja ribolovne i outdoor opreme u okvirima regije.
Naša očekivanja utemeljena su na dosadašnjem iskustvu u kojem su nam kupci uvijek bili na prvom mjestu, te nam zauzvrat konstantno ukazuju povjerenje na čemu smo im izuzetno zahvalni.

Naše prednosti:

 1. Profesionalan pristup svakom kupcu – od onih koji kupuju jedan proizvod do veleprodajnih kupaca.
 2. Profesionalan pristup našim dobavljačima čime osiguravamo kontinuiranu ponudu širokog asortimana proizvoda.
 3. Povoljne cijene kako bi izašli u susret našim kupcima i kako bi bili što konkurentniji na tržištu.
 4. Posvećujemo jednaku pažnju svakom našem kupcu. I onima koji kontinuirano kupuju naše proizvode i onima koji to tek žele početi. Ulažemo velike napore u razvijanje korektnog odnosa prema našim kupcima odgovarajući na svaki upit telefonom, e-mail-om, fax-om i poštom u najkraćem mogućem vremenu.
 5. WEB SHOP u koji ulažemo velike napore u razvijanje, a čije su prednosti:
 •        – Brzina
 •        – Jednostavnost pronalaska potrebnih proizvoda
 •        – Sigurnost kupovine
 •        – Ažurnost informacija
 •        – Jednostavnost registracije i kupnje
 •        – Moderan dizajn

Ukratko, mi smo tu radi Vas, a Vi ste tu da prepoznate našu kvalitetu te Vam se zato unaprijed zahvaljujemo.

Mogolo bi vas zanimati

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2021 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana