Izjava o privatnosti

Autorska prava

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača.
Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima.

Pravila o kontakt kontakt obrascu

“Ninja Forms” WordPress plugin ne prikuplja niti pohranjuje osobne podatke, ili bilo koje druge podatke popunjene u “Kontaktirajte nas” obrascu.

Pravila o kolačićima (Cookie policy)

Stranice prakticni-ribolov.hr za svoje funkcioniranje koriste kolačiće. Cookies ili Kolačići su mala količina informacija koja se sprema na računalo (u daljem tekstu = kolačići)).
Kako bi se kolačići spremili na vaše računalo, potreban je Vaš pristanak.

Kolačiće dijelimo na:

Funkcionalni kolačići

Funkcionalne kolačiće postavlja prakticni-ribolov.hr i bez njih stranice ne mogu u potpunosti funkcionirati.

Analitički / Statistički kolačići

Analitičke / Statičke kolačiće postavlja prakticni-ribolov.hr u svrhu optimizacije rada stranica, a mogu biti korišteni i u marketinške svrhe.

Marketinški kolačići

Marketinške kolačiće postavljaju treće strane. Postoji više servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće, npr. Google Analytics i AdWords, Facebook, Instagram itd. Upravljanje ovim kolačičima i njihovo brisanje moguće je u postavkama web preglednika.

Višenamjenski kolačići

Višenamijenske kolačiće postavlja prakticni-ribolov.hr i treća strana, a koriste se za online komunikator na samom webu.

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana