Karbon Jetty podmetač

1 min read
Sezona smuđeva je tu, a gaženje blatnim obalama rijeka tradicionalni je dio smuđolova kojem se nitko ne veseli. No još manje veselja donose situacije u kojima pronalazak idealne pozicije ometa strmo odrezana, visoka obala koja potpuno onemogućuje vađenje ulovljene ribe. Rapala je smislila super rješenje!

Sezona smuđeva je tu, a gaženje blatnim obalama rijeka tradicionalni je dio smuđolova kojem se nitko ne veseli. No još manje veselja donose situacije u kojima pronalazak idealne pozicije ometa strmo odrezana, visoka obala koja potpuno onemogućuje vađenje ulovljene ribe. Rapala je smislila super rješenje! Novi karbonski podmetač inovativnog dizajna opremljen je teleskopskom, 8 dijelnom drškom koja u punoj dužini mjeri impozantnih 3 metra! Problem riješen: čak i na najnedostupnijim terenima koji kriju smuđeve, prihvaćanje ulova više neće biti pitanje. Drška i obruč podmetača izvedeni su od 3K karbona, a mrežica je gumirana.

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana