Sufix 131 G-Core

1 min read
Svi se možemo složiti da je prelazak sa 4 nitne na 8 nitnu upredenicu kao prelazak iz barke na vesla u gliser – a kako tek izgleda kad sa 8 nitne upredenice pređeno na 13 nitnu? Odgovor možete saznati kupnjom nove Sufix 131 G-Core upredenice koja se sastoji od 12 HMPE + 1 Gore Performance Fiber.

PR More / Broj 27 / Siječanj / Veljača / Ožujak / 2020.

Najnovija, ultra napredna upredenica izrađena od 13 vlakana (12 HMPE + 1 GORE® Performance Fiber) kako bi garantirala apsolutno snažnu konstrukciju bez slabih točaka: bilo u zabačaju, kontri ili borbi s ribom. Uz veliku snagu na čvoru, ova je upredenica izuzetno otporna na abraziju, a zahvaljujući savršeno okruglom promjeru posjeduje nevjerojatne bacačke performanse koje ju svrstavaju u sam vrh svjetske ponude modernih upredenica za varaličarenje!

Svi se možemo složiti da je prelazak sa 4 nitne na 8 nitnu upredenicu kao prelazak iz barke na vesla u gliser – a kako tek izgleda kad sa 8 nitne upredenice pređeno na 13 nitnu? Odgovor možete saznati kupnjom nove Sufix 131 G-Core upredenice koja se sastoji od 12 HMPE + 1 Gore Performance Fiber. Gore nit nalazi se u sredini upredenice gdje reducira unutarnje trenje i time povećava dugotrajnost upredenice, a istovremeno igra i bitnu ulogu u stvaranju savršeno okruglog promjera. Ova je upredenica apsolutno snažna u konstrukciji i doslovno nema slabe točke: daleko leti, posjeduje ogromnu snagu, otporna je na abraziju i UV zrake, ne pije vodu, te ne posjeduje memoriju! Dostupna je u Lo-vis Green i Neon Chartreouse bojama u debljinama od 0.128 do 0.285 mm, na špulama od 150, 300 i 1500 m.

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana