VMC 7117AH Light Jigging Assist Hooks

1 min read
Light/Slow Pitch jigovi jedne su od najomiljenijih i najuniverzalnijih varalica za vertikalni ribolov iz broda – a opremanje istih kvalitetnim udicama ključan je potez za ostvarivanje dobrog ulova.

PR More / Broj 27 / Siječanj / Veljača / Ožujak / 2020.

Assist sistemi sa dvije udice namijenjeni light jigging/slow pitch ribolovu. Spremni za upotrebu!
Ekstremno oštar vrh omogućuje brzu i laganu penetraciju, esecijalnu kod Slow Jigging tehnike gdje se grizevi događaju u propadanju.

Light/Slow Pitch jigovi jedne su od najomiljenijih i najuniverzalnijih varalica za vertikalni ribolov iz broda – a opremanje istih kvalitetnim udicama ključan je potez za ostvarivanje dobrog ulova. VMC u svojoj ponudi drži odlične duple assist udice vezane upredenicom sa fluorokarbonskom jezgrom koja onemogućava petljanje. Udice su ekstremno oštre i snažne i dodatno opremljene UV Crystal Flash lametama koje povećavaju vizualnu atraktivnost varalice. Savršeno odgovaraju Storm slow jigovima, a dostupne su u veličinama od 1 do 5/0.

Chris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter Elva
Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana