Yo-Zuri Pata Pata

2 min read

PRM / Broj 14 / Listopad / Studeni / Prosinac / 2016.

Pata Pata skosavice izrađene su sa Ultra Shape Body dizajnom, odnosno glava im je upečatljivo sužena u odnosu na ostale skosavice, što im smanjuje otpor i omogućava lakše odmake u stranu prilikom skosanja.

Sezona liganja polako se zahuktava, a informacije o sve većem broju liganja dolaze nam sa svih dijelova Jadrana. Naravno, još uvijek je riječ o malim ”ljetnim” lignjama, no s obzirom da se love daleko bolje nego prošle godine možemo se nadati da ćemo imati dobru sezonu! A kako se sezona približava, tako kreće i nabavka prijeko potrebnih skosavica.

Iako na tržištu ima doista mnogo proizvođača skosavica, Yo-Zuri je oduvijek bio i uvijek će biti najomiljeniji brend na našim prostorima. A dečki iz Yo-Zurija doista rade sve kao bi opravdali svoje ime pa su tako ove godine izbacili sasvim novi model skosavice na kojem su radili doista dugo i koji će po svemu sudeći biti hit u nadolazećim godinama!

Riječ je o skosavici s pomalo smiješnim imenom Pata Pata Q u koju su ugrađena neka od najnovijih tehničkih rješenja japanskih inženjera. Kad primimo ovu skosavicu u ruke, prvo što ćemo primijetiti su silikonske ”perajice” umjesto dosadašnjih tradicionalnih pernatih – i baš je u tim perajama jedna od glavnih fora Pata Pata skosavica! Naime, poduzetni Japanci su shvatili da bi dodavanjem pametno dizajniranih i smještenih peraja od izuzetno mekanog i otpornog silikona skosavici mogli dodati jedan sasvim novi element koji dosad nisu imale – vibraciju. Naime, tijekom povlačenja skose ove perajice proizvode vibraciju baš kao što bi ih proizvodila prava riba, i taj dodatni podražajni element definitivno je veliki pomak u privlačenju pažnje lignjama. Kako bi ova vibracija još jače došla do izražaja, Pata Pata skosavice napravljene su sa Ultra Shape Body dizajnom, odnosno glava im je upečatljivo sužena u odnosu na ostale skosavice, što im smanjuje otpor i omogućava lakše odmake u stranu prilikom skosanja. Dodan je i ”snagless” uteg, odnosno uteg dizajniran kako ne bi zapinjao, a usto i omeđen debelom žicom koja dodatno reducira šanse za zapinjanje. Krunica je standardno savršeno oštra i čvrsta, kako to Japanci obično i rade, a Pata Pata skose proizvode se u veličini 2.5 (10g, 5m/s) i 3.0 (14.5, 3.5m/s) i u širokoj paleti pažljivo dizajniranih boja.

Chris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter Elva

Skose smo uzeli, otišli na more, isprobali i – ulovili! Lignje su još male, no za koji mjesec situacija će se drastično promijeniti, a Pata Pata će nam definitivno donijeti lignju više!

Veleprodaja i distribucija za Hrvatsku

BBS Sport d.o.o.
Ured – veleprodaja:
Maksimirska 129/7
Tel. ++385 1 23 03 435
Fax. ++385 1 23 12 475
www.bbs-sport.hr
e-mail: [email protected]
www.ribolovnipribor.hr

Chris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter Elva
Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana