FEEDER LIGA HRVATSKE – U vodstvu Smuđ Draškovec i Luka Florijanić

2 min read

Tekst: Siniša Slavinić
Foto: Stjepan Slaviček

SVETA MARIJA (21.-22.08.2021.)

Šesto i sedmo kolo Hrvatske lige u feeder ribolovu održano je po vrućem i sparmom danu na kanalu Svete Marije. Ekipa TSH Sensas Matchfishing Čakovec slavila je oba dana prvenstva. Zanimljivo je da su u oba kola po dva puta drugi bili feederaši Korane iz Karlovca, a po dva puta treći ribolovci Smuđa iz Draškovca. Pojedinačno je u šestom kolu prvo mjesto osvojio Mario Pokupec (Šaran Zaprešić), a u sedmom je najbolji bio, do sada vodeći, Alan Perko (TSH Sensas Matchfishing Čakovec).

Poslije sedam kola prvenstva Hrvatske u feeder ribolovu u vodstvu je momčad Smuđa iz Draškovca s 19 bodova. Draškovčani su do sada uknjižili po dva druga treća i četvrta mjesta, te po jedno prvo. Na prvenstvenoj tablici slijedi ih ekipa TSH Sensas Matchfishing iz Čakovca (23) i Šarana iz Zaprešića (28).

U pojedinačnom poretku na čelu tablice je Luka Florijanić (Smuđ Draškovec) s 20 bodova. Luka je do sada tri puta bio prvi, te po jednom drugi, treći, peti i sedmi. Upravo je u zadnja dva kola odlično odlovio s trećim i drugim mjestom i tako poveo u prvenstvu ispred Maria Pokupca (Šaran Zaprešić), koji ima tri boda manje (23) i Alana Perka, koji također ima 23 boda.

Chris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter Elva

Državno prvenstvo u feederu tako će do kraja biti skroz neizvjesno i zanimljivo, pogotovo ove subote i nedjelje (28. i 29. 8.) kada su na rasporedu osmo i deveto kolo na jezeru Ontario, gdje se očekuje bogat ulov, pogotovo krupne ribe.

Ulov na kanalu u Svetoj Mariji bio je očekivano težak (po vrućem i sparnom danu), uz ulove krupnih mrena, podusta, klenova i plotica.

TABLICA FEEDER PH
(poslije sedam kola)

  1. Smuđ Draškovec 19
  2. TSH Sensas Matchfishing Čakovec 23
  3. Šaran Zaprešić Petar Šport 28
  4. Rak Rakitje 35
  5. Varaždin Interland VDE 35
  6. Korana Karlovac 42
  7. Jastrebarsko 43
  8. Topfishing Garbolino FFT Zagreb 51
  9. Odra Velika Gorica 53
  10. Smuđ Beli Manastir 63
  11. Linjak Topolje Timarmix 70

Chris standing up holding his daughter Elva
Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana