TONI LINČ I “ZUBATAC “ZADAR OSVOJILI ZLATO

1 min read

Piše: Arsen

DŠM 3.maj već je drugi vikend zaredom bio domaćin jednog Međužupanijskog Prvenstva.Ovaj put je ugostio kategoriju U-21 koji su lovili sa obale u već poznatim ribolovnim zonama rijecke luke i brodogradilišta 3.maj.

Ulovi su bili dosta skromni i možda je vrijeme da te zone malo “odmore”.Lovili su se crneji,lumbraci,pirke,špari,knezi i koji arbun.Vremenski uvjeti su bili dobri.Od opreme se koristilo od laganih štapova sa osjetljivim vrhovima za crneje do surf štapove za snažne izbačaje.

Drugi dan natjecanja je obilježio nesvakidašnji ulov na natjecanjima u udičarenju sa obale.Zadranin Antonio Franić je uspio izvući iz mora ugora od preko tri kilograma koji je pred tjedan dana bio prisutan na natjecanju seniora koji nisu imali odgovarajući alat da ga ulove.Ugor se doslovno sa njima našalio i uništio prenježne predveze.

REZULTATI POJEDINAČNO

  1. Toni Linč “Uljanik”Pula 5 neg.bodova

2. Ivan Raspović “Zubatac ” Zadar 6.neg bodova

3. Ivan Pribilović”Podlanica ” Biograd 7.neg bodova

REZULTATI EKIPNO

1.ŠRD “ZUBATAC”ZADAR 1(Antonio Franić i Ivan Raspović) 4 neg.bodova

2.ŠRD “KANTRIDA” RIJEKA (Luka i Teo Hajdaraj) 4 neg. bodova

3.ŠRU “PODLANICA” BIOGRAD (Ivan i Dominik Pribilović) 8 neg.bodova

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana