Međužupanijsko prvenstvo seniorke

1 min read

Piše : Arsen

Tea Sikirić i ekipa Zadarskog Zubaca najuspješnije

Pod organizacijom KSRM “Bure” Karlobag održano je medužupanijsko prvenstvo u udičarenju za seniorke. Okupilo se 48 natjecateljica iz cijele Hrvatske od kojih ce uži broj nastupiti na Državnom Prvenstvu krajem listopada u Makarskoj.

Područje ribolova je bio obalni pojas izmedu Karlobaga i Ribarice. Ulovi su bili dosta skromni, a i konfiguracija obale nije natjecateljicama pomogla da se ostvare bolji ulovi.

Lovili su se pretežno knezi, pirke, lumbraci, pauci i koji arbun.

Chris standing up holding his daughter Elva

Nakon dva lova najuspješnija je bila Tea Sikirić iz Zadarskog Zubaca koja je tako jos jednom potvrdila veliku kvalitetu i dominaciju u toj kategoriji. Drugo mjesto je pripalo mladoj nadi Veroniki Kirinčić iz kluba “Vela Sten” Čižići dok je treća bila veteranka Marina Juretić iz riječke Kantride.

U ekipnoj konkurenciji zlato je pripalo ekipi Zubaca iz Zadar u sastavu Arsenal Bajlo i Estera Bajlo. Srebro je otišlo u ŠRD  Kantridu čiju ekipu su činile Marina Juretić i Loredana Juretić dok je ekipa ŠRK “Ičići” u sastavu Sava Dešković i Renata Hlanuda osvojila broncu.

Ponavljamo još jednom da se i ovo natjecanje odvijalo po principu ” ulovi i pusti “što predstavlja veliku novost u natjecanjima u udičarenju na moru.

Još jednom “rogi ribaru” svima.

Chris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter Elva
Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana