HRVATSKA MUŠIČARSKA LIGA

1 min read

TEKST : SINIŠA SLAVINIĆ
FOTO : HRVATSKA MUŠIČARSKA LIGA

Sinjani najbolji ekipno i pojedinačno

Šestim kolom, lovljenim na rijeci Kupi u Gorskom Kotaru, 12. lipnja, završeno je ovogodišnje izdanje Hrvatske mušičarske lige. U šest kola za prvenstvo Hrvatske, natjecale su se samo četiri mušičarske ekipe. Ukupno četrnaest, najboljih hrvatskih mušičara, odmjerilo je snage na Dobri, Gackoj i Kupi. U posljednja dva kola, na rijeci Kupi, ekipa ŠRD Cetine 1 Sinj uvjerljivo je osvojila prvo mjesto, potvrdivši i ukupno naslov ekipnog prvaka Hrvatske za 2022. godinu. U pojedinačnom poretku uspjelo je to Jošku Šući (ŠRD Cetina 1 Sinj), koji je dominirao kroz svih šest kola prvenstva Hrvatske u mušičarenju, pa tako i u zadnja dva kola, kada je bio prvi pojedinačno. Viceprvak Hrvatske postao je Marinko Puškarić (ŠRD Ogulin), dok je treće mjesto osvojio Jure Šuća (ŠRD Cetina 1 Sinj). Četvrto i peto mjesto osvojili su Šimun Vugdelija (ŠRD Cetina 1) i Marko Puškarić (ŠRD Ogulin).

U ekipnom poretku, kao već spomenusmo naslov prvaka Hrvatske osvojila je ekipa ŠRD Cetina 1 Sinja, ispred drugoplasirane ekipe ŠRD Ogulin i treće plasirane ekipe ŠRD Cetina 2 Sinj. Četvrto mjesto osvojola je ekipa ŠRD Slunjčica Slunj.

Mogolo bi vas zanimati

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2021 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana