HRVATSKA ŠARANAŠKA LIGA

2 min read

TEKST : SINIŠA SLAVINIĆ
FOTO : HRVATSKA ŠARANAŠKA LIGA

BIRU Šaran juriša prema naslovu prvaka

ZAGREB – Drugo kolo Hrvatske šaranaške lige održano je na jezeru Ontario u Zagrebu. Šaranaška ekipa BIRU Šaran nije dozvolila iznenađenje. Poslije prvog mjesta u prvom kolu na jezeru Jošava, ponovili su uspjeh i na jezeru Ontario sa 170,99 kg ribe, ponovo osvojili prvo mjesto. S dvije pobjede ekipa BIRU Šaran nalazi se uvjerljivo na čelu prvenstvene tablice, ispred ekipe UŠRIDRRH Korda Hrvatska, koja je bila druga u drugom kolu, a peta u prvom. Ekipa UŠRIDRRH Korda u drugom kolu na Ontariu ukupno je ulovila 125,25 kg ribe. Treće mjesto osvojila je ekipa Zaprešić FOX CRO sa 120,20 kg.

U drugom kolu, na jezeru Ontario, ukupno je ulovljeno 1.235,87 kg ribe koliko je težilo 110 komada ulovljene ribe. Najveći primjerak, šarana teškog 30,38 kg, ulovila je ekipa Piškor 2 BA Inteland, koja je u drugom kolu osvojila deseto mjesto sa 66,04 kg ribe.

Podsjetimo ove godine se u Hrvatskoj šaranaškoj ligi natjeće 18 ekipa, a liga je organizirana kroz četiri kola. Sljedeće, treće kolo prvenstva na raspredu je za tjedan dana na jezeru Lapovac u Našicama.

Chris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter Elva

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana