Međužupanijsko prvenstvo seniorke

2 min read

Piše: Arsen

MARINA MAVRINAC MATULJA POMELA KONKURENCIJU

Pod organizacijom ŠRU “PAGAR” iz Blata na Korčuli održano je Medužupanijsko Prvenstvo u udičarenju za seniorke.Okupilo se oko 40 natjecateljica iz cijele Hrvatske od kojih će uži broj nastupiti na Državnom Prvenstvu sredinom listopada u Šilu na otoku Krku..

Područje ribolova je bila neposredna blizina luke Prigradica.Ulovi su bili dosta skromni. Vremenski uvjeti i konfiguracija obale nisu natjecateljicama pomogli da se ostvare bolji rezultati. Drugi dan lova je kasnio zbog grmljavinskog nevremena.Lovili su se pretezno knezi, pirke, lumbraci, špari i koji fratar.

Nakon dva lova najuspješnija je bila Marina Mavrinac Matulja iz lovranskog “ZUBACA” koja je svaki ribolovni dan okončala na prvom mjestu. Druga je bila Mirjana Pobor iz ŠRK “OSLIĆ ” Selce, dok je treća bila Ardena Bajlo iz zadarskog “ZUBACA”.

U ekipnoj konkurenciji zlato je pripalo ekipi “ZUBACA” iz Zadra u sastavu Ardena Bajlo i Estera Bajlo. Srebro je otišlo u PŠRK “STOBREČ” iz Stobreča ( Ana Vučetić i Željka Marković), dok je ekipa SRD “ZUBATAC” iz Lovrana u sastavu Marina Mavrinac Matulja i Nataša Pavičević osvojila broncu.

Još jednom “rogi ribaru” svima na Državnom Prvenstvu.

REZULTATI POJEDINAČNO

  1. MARINA MAVRINAC MATULJA ( SRD ” ZUBATAC” Lovran ) – 2 neg. bodova
  2. MIRJANA POBOR ( ŠRK “OSLIĆ ” Selce )- 5.neg bodova
  3. ARDENA BAJLO ( ŠRD “ZUBATAC” Zadar)-10 neg.bodova

REZULTATI EKIPNO

  1. ŠRD “ZUBATAC” Zadar ( Ardena Bajlo i Estera Bajlo )- 2.neg bodova
  2. PŠRK “STOBREČ” Stobreč ( Ana Vučetić i Željka Marković )- 7.neg bodova
  3. SRD “ZUBATAC” Lovran ( Marina Mavrinac Matulja i Nataša Pavičević )- 8.neg bodova
Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana