U-21 obala

2 min read

Piše: Arsen

TEO HAJDARAJ I RIJEČKA “KANTRIDA” UVJERLJIVI

KŠRM “BURA” iz Karlobaga ovog je vikenda bio domaćin Međužupanijskog Prvenstva za kategoriju U-21 sa obale. Natjecanje je okupilo oko 30 natjecatelja iz cijele Hrvatske koji su tražili plasman na Državno Prvenstvo koje će se održati već idućeg vikenda u Kukljici na otoku Ugljanu.

Zona lova je bila uobičajena. Natjecatelji su zauzeli obalni pojas između Karlobaga i Ribarice.

Ulovi su bili zadovoljavajući budući da je prvi dan ribolova bilo juga i kiša je prijetila kroz cijelo vrijeme natjecanja, ali su se natjecatelji na kraju ” izvukli” i završili lov potpuno suhi. Drugi dan ribolova se nije ni održao jer su olujni udari bure predstavljali veliku opasnost za sigurnost natjecatelja i njihove skupocjene opreme tako da su rezultati prvog dana ribolova postali i konačni rezultati natjecanja.

Lovili su se lumbraci, knezi, arbuni i koji fratar. Od opreme se koristilo sve od laganih štapova sa osjetljivim vrhovima do surf štapove za snažne izbačaje. Kao mamci koristile su se dagnje i lignje.

Nakon jedinog dana ribolova najuspješniji je bio Teo Hajdaraj iz riječke “KANTRIDE” sa ulovljenih 41 primjeraka ukupne težine 2191 grama. Drugi je bio Domagoj Pribilović iz ŠRU “PODLANICA” Biograd sa 1681 grama ukupnog ulova, dok je treći bio još jedan član riječke “KANTRIDE”, i to Luka Hajdaraj sa 1331 grama ulova.

Svima koji su se plasirali na Državno Prvenstvo želimo puno sreće i uspjeha.

REZULTATI POJEDINAČNO

  1. Teo Hajdaraj ( SRD “KANTRIDA” Rijeka )
  2. Domagoj Pribilović ( ŠRU “PODLANICA”
    Biograd )
  3. Luka Hajdaraj (SRD “KANTRIDA” Rijeka )

REZULTATI EKIPNO

  1. ŠRD “KANTRIDA” RIJEKA (Luka i Teo Hajdaraj)
  2. ŠRU “PODLANICA” BIOGRAD (Ivan i Dominik Pribilović)
  3. PŠRD “DELFIN” Pula (Marin Milić i Matija Vlašić )
Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana