Međužupanijsko prvenstvo seniorke

1 min read

Piše : Arsen

Tea Sikirić i ekipa Zadarskog Zubaca najuspješnije

Pod organizacijom KSRM “Bure” Karlobag održano je medužupanijsko prvenstvo u udičarenju za seniorke. Okupilo se 48 natjecateljica iz cijele Hrvatske od kojih ce uži broj nastupiti na Državnom Prvenstvu krajem listopada u Makarskoj.

Područje ribolova je bio obalni pojas izmedu Karlobaga i Ribarice. Ulovi su bili dosta skromni, a i konfiguracija obale nije natjecateljicama pomogla da se ostvare bolji ulovi.

Lovili su se pretežno knezi, pirke, lumbraci, pauci i koji arbun.

Nakon dva lova najuspješnija je bila Tea Sikirić iz Zadarskog Zubaca koja je tako jos jednom potvrdila veliku kvalitetu i dominaciju u toj kategoriji. Drugo mjesto je pripalo mladoj nadi Veroniki Kirinčić iz kluba “Vela Sten” Čižići dok je treća bila veteranka Marina Juretić iz riječke Kantride.

U ekipnoj konkurenciji zlato je pripalo ekipi Zubaca iz Zadar u sastavu Arsenal Bajlo i Estera Bajlo. Srebro je otišlo u ŠRD  Kantridu čiju ekipu su činile Marina Juretić i Loredana Juretić dok je ekipa ŠRK “Ičići” u sastavu Sava Dešković i Renata Hlanuda osvojila broncu.

Ponavljamo još jednom da se i ovo natjecanje odvijalo po principu ” ulovi i pusti “što predstavlja veliku novost u natjecanjima u udičarenju na moru.

Još jednom “rogi ribaru” svima.

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana