Medužupanijsko prvenstvo za seniore-obala

2 min read

Piše: Arsen

NINO JUKIĆ I ŠRD “LOVRATA” KRK NAJUSPJEŠNIJI

DSM 3.Maj je bio domaćin Medužupanijskog Prvenstva za seniore u lovu štapom sa obale koje se održalo od 15-17.9.2023. Ovo natjecanje je okupilo 48 najboljih natjecatelja iz cijele Hrvatske koji su tražili prolaz na Drzavno Prvenstvo koje ce se održati u drugoj polovici studenoga u Baški.

Natjecanje se odvijalo kroz dva ribolovna dana.Zone ribolova su bile rijecki Mololongo prvi dan i juzna obala brodogradilišta 3.Maj drugi dan.Lovilo se po dobrim vremenskim uvjetima.
Lovili su se pretežno pirke,špari,arbuni, fratri, knezi i koji glavoc.
Koristili su se raznovrsni štapovi akcije od 30 grama pa sve do štapova za surf casting.
U takvim uvjetima najbolje se snašao Nino Jukić iz zadarskog “Zubaca”, a slijede ga Luka Gredičak ( ŠRD “Zubatac ” Zadar) i Milivoj Antić (ŠRK “Oslić” Selce)
U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto su zauzeli članovi ŠRD “LOVRATA” Krk ( Tonči Babić i Milivoj Jurić). Druga je bila ekipa ŠRD “ZUBATAC” Zadar 1 ( David Bajlo i Dubravko Pejdo) dok su treće mjesto zauzeli dečki iz ekipe ŠRD “ZUBATAC” Zadar 2 ( Igor Lakić i Nino Jukić).
Najvecu ribu natjecanja je ulovio Ivan Markoč i to ugora težine 1.523 grama.
Najuspješnijima još jednom čestitke.

REZULTATI POJEDINAČNO

  1. NINO JUKIĆ – ŠRD “ZUBATAC” Zadar
  2. LUKA GREDIČAK – ŠRD “ZUBATAC Zadar
  3. MILIVOJ ANTIĆ- ŠRK “OSLIĆ” Selce

REZULTATI EKIPNO

  1. ŠRD “LOVRATA” Krk ( Tonči Babić i Milivoj Jurić)
  2. ŠRD “ZUBATAC” Zadar 1 ( David Bajlo i Dubravko Pejdo )
  3. ŠRD “ZUBATAC” Zadar 2 ( Igor Lakić i Nino Jukić )

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana