U-16

2 min read

Piše: Arsen

ZLATNI NIKOLA KOSIĆ I SRD “KANTRIDA”

ŠRD “ZUBATAC” Zadar ovog je vikenda
bio organizator međužupanijskog prvenstva za najmlađu kategoriju udičarenja.Ovo natjecanje je okupilo 48 “mladih nada” hrvatskog udičarenja koji su kroz dva dana natjecanja tražili plasman za Državno Prvenstvo koje će se održati za petnaest dana u Puli. Područje ribolova je obuhvatilo obalu u zadarskoj luci Gaženica.Lovili su se pretežno špari,arbuni,koji fratar i pirka.Ulovi su bili dosta skromni,a natjecanje je održano po principu “ulovi i pusti” gdje se pokušalo vratiti u more čim više ulovljene ribe.Vremenske prilike su bile izvrsne.

Najuspješniji nakon dva lova je bio Nikola Kosić ( ŠRD “LOVRATA” Krk ) ispred Petara Pobara iz Ićića, dok je treći bio Stipe Banić iz domaćeg “Zubaca”.

U ekipnoj konkurenciji je pobjedila ekipa riječke “Kantride” ispred ekipe iz Lovrana, dok su treći bili momci iz domaćeg “Zubaca).

REZULTATI POJEDINAČNO

  1. Nikola Kosić – Šrd “Lovrata” Krk
  2. Petar Pobar – Šrk “Ićići” Ićići
  3. Stipe Banić – Šrd ” Zubatac” Zadar

REZULTATI EKIPNO

  1. ŠRD “Kantrida” Rijeka (Antonio Gršković i Alex Saršon )
  2. SRD “Zubatac” Lovran ( Mihael Andrejević i Antonio Blažić )
  3. ŠRD ” Zubatac” Zadar ( Dinko Klarić i Stipe Banić)
Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana