PROGLAŠENJE NAJBOLJIH RIBOLOVACA HRVATSKE

2 min read

TEKST : SINIŠA SLAVINIĆ
FOTO: SINIŠA SLAVINIĆ

Slavlje ribolova u Koprivnici

KOPRIVNICA (5. 3. 2022.) – Hrvatski športsko ribolovni savez organizirao je i ove godine svečano uručenje natjecateljskih trofeja najuspješnijim ekipama i pojedincima za ostvarene natjecateljske rezultate u 2022. godini. Ove godine najbolje ribolovce Hrvatske HŠRS je okupio u Koprivnici, gdje su u restoranu „Zrinski“ svečano uručeni brojni trofeji najboljim ribolovcima i ekipama koji su tijekom 2022. osvojili na domaćim prvenstvima neko od prva tri mjesta u deset ribolovnih disciplina, u ekipnom i pojedinačnom poretku, u kojima HŠRS organizira prvenstva Hrvatske u više natjecateljskih liga i u svim uzrasnim kategorijama.

Uz to na ovoj svečanosti HŠRS je uručio posebna priznanja članovima reprezentacije osoba s invaliditetom u lovu ribe udicom na plovak, koji su osvojili ekipni i pojedinačni naslov svjetskih prvaka, te svjetskim prvacima u šaranolovu i svjetskom doprvaku u bacačkim disciplinama. Ta priznanja su dobili svjetski šaranaški prvaci Dalibor Banaj i Hrvoje Jakopčević, svjetski plovkaroški seniorski prvak Mihael Pongrac, svjetski plovkaroški prvak i doprvak za osobe s invaliditetom Zlatko Poparić i Mensur Rošić, te članovi reprezentacije Hrvatske osoba s invaliditetom, osvajači naslova svjetskih prvaka Ivica Bonino Hasan, Željko Kljajić, Nikola Geček, Dražen Filipović i Željko Geček, te svjetski doprvak u bacačkim dsciplinama Goran Ožbolt.

Predsjednik Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, Vladimir Sever je tom prilikom kazao da je HŠRS jedini nacionalni savez u ovom dijelu Europe koji se na ovakav način, već desetak godina, odužuje svojim najboljim natjecateljima i organizira svečanu dodijelu priznanja za osvojeno neko od prva tri mjesta u državi.

Chris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter ElvaChris standing up holding his daughter Elva

To su vaši uspjesi, na koje smo svi ponosni, a želim vam da ostvarite još bolje ove godine, kazao je Sever.

Na svečanosti su bili nazočni gradonačenik Grada Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić, predsjednik Županijskog ŠRS koprivničko-križevačkog Ivan Petak, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, načelnik općine Legrad Ivan Sabolić, predsjednik Zajednice sportva Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković, počasni tajnik HŠRS Tomislav Feldhofer i predsjednik HŠRS Vladimir Sever, koji su najboljima i uručili zaslužene trofeje, pehare i medalje, za ostvarene rezultate u prošlogodišnjoj sezoni.

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana