SVJETSKO JUNIORSKO PRVENSTVO U BACAČKIM DISCIPLINAMA

1 min read

TEKST : SINIŠA SLAVINIĆ
FOTO: CASTING REPREZENTACIJA

Vrijedno iskustvo

ČEŠKE BUDJEVICE (12. 7. – 15. 7.) – Svjetsko juniorsko prvenstvo u bacačkim dsciplinama ove je godine održano u Češkoj i proteklo je u znaku mladih bacača u kategorijma U18 i U23 iz Slovačke, Češke i Poljske. U jakoj konkurenciji nastupila je mala, ali odabrana reprezentacija Hrvatske u kategoriji U18 u sastavu: Ena Guba, Nina Sudarić i Ivan Kinjerovac, dok je kapetan i voditelj reprezentacije bio Marko Popović, naš poznati castingaš i reprezentativac u ovoj „suhoj“ lijepoj ribolovnoj disciplini.

Hrvatskoj casting reprezentaciji nastup na juniorskom svjetskom prvenstvu u Češkoj predstavljao je jedno veliko i lijepo iskustvo. Stjecanje iskustva i novih znanja za predstojeća međunarodna i svjetska prvenstva ovih nadarenih mladih hrvatskih bacača.

Nina Sudarić i Ena Guba uspjele su izboriti nastupe u dva finala. Nina Sudarić u disciplini muha dalj, gdje je hicem od 41,97 m (najvećem u seriji) uspjela osvojiti pero mjesto na svijetu, dok je Ena Guba u finalu discipline uteg dalj uspjela dobaciti do šestog mjesta na svijetu.

Chris standing up holding his daughter Elva

Niti jedan dio Praktičnog ribolova i Praktičnog ribolova more ne smije se reproducirati bez pisane dozvole izdavača. Uredništvo ne odgovara za stavove i moguće krive navode u autorskim tekstovima. Copyright © 2023 Praktični Ribolov | Sva prava zadržana